avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere mașina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere mașina

Cum pot radia o mașina? Menționez ca este trecută pe numele meu,dar nu am acces la ea si la actele ei deoarece fostul soț nu îmi permite asta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 8 Februarie 2019
Pentru a radia din evidenta dv fiscala bunul mobil este necesar sa incheiati un document legal de transferare drept de proprietate auto in sarcina unui tert

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc o masina vanduta cu contract comodat,insa nu mai gasesc actele!!!? Iszlai Iszlai Am vandut o masina marca opel astra f din 1993 unei persoane cu contract comodat in 2014 ,mentionez ca am pierdut actele si nu mai stiu cum il cheama pe ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dupa ce a fost vandut in italia alinaion82 alinaion82 Buna seara! Am si eu o problema. Sunt in Italia de 3 ani, mi-am adus si masina dupa vreun an....am pastrat targa din Romania, ca sa nu platesc asigurarea ... (vezi toată discuția)