avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Eroare expediere mesagerie privata
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Eroare expediere mesagerie privata

Intampin probleme in expedierea mesajelor prin intermediul mesageriei private. Cand doresc sa trimit mesaj apare mentiunea: EROARE INTERNA: Administratorii au fost deja sesizați și vor lua măsuri pentru remedierea acesteia în cel mai surt timp. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Aceeasi problema o am indiferent daca scriu de pe telefonul mobil sau de pe calculator prin google chrome sau internet explorer, catre utilizatori, moderatori, consultanti sau administratori.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Preda Carmen , Avocat 13:25, 14 Februarie 2019
Încă nu a fost remediată problema semnalată. Nu pot trimite mesaje, apare mențiunea " mesajul nu poate fi expediat". Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare expediere mesaj privat Avocat Preda Carmen Avocat Preda Carmen Intampin probleme in expedierea mesajelor in privat. Puteti rezolva aceasta eroare interna? (vezi toată discuția)
Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! Întâmpin probleme in navigarea pe forum. orice ... Avocat Neagu Elena Avocat Neagu Elena Buna dimineata! Întâmpin probleme in navigarea pe forum. Orice secțiune aleg sa deschid din contul meu, apare mesajul \"EROARE INTERNA- Administratorii au ... (vezi toată discuția)