Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acordare tichetele cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acordare tichetele cadou

Buna ziua, m-ar interesa ce conditii trebuie sa indeplinesti din punct de vedere financiar ca si S.A. pentru a putea da tichete cadou.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: HR Business Advisers SRL , Consultant resurse umane 18:53, 19 Februarie 2019
Acordarea tichetelor de masă, tichetelor cadou, tichetelor de creșă, voucherelor de vacanță și a tichetelor culturale este reglementată, de la 1 ianuarie 2019, de o singură lege, și anume de Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare.
Orice Angajator, indiferent de forma de organizare trebuie sa prevada in buget sume pentru aceasta destinatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

societate pe actiuni -poate acorda indemnizatie de hrana? chirigiu aurelia chirigiu aurelia Societate pe Actiuni (capital majoritar de stat) -servicii publice de administrare zone verzi ,cimitire ,baze sportive-Poate acorda Indemnizatie de hrana? (vezi toată discuția)
Cand se dau tichetele culturale la privat si la stat ? Andrei_78 Andrei_78 Buna dimineata, Stiu ca, incepand cu 1 ianuarie 2019, cei de la privat si de la stat urmeaza sa primeasca, de exemplu, tichete culturale. De ... (vezi toată discuția)