avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rolul unic
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rolul unic

Revin cu intrebarea referitoare la rolul unic și anume, dacă in acest rol sunt prinse trei familii (părinții și doi dintre fii împreună cu familiile lor), în cazul solicitării unei vize pe actul de vânzare cumpărare a unui autoturism, trebuie achitate toate datoriile rolului sau doar cele ale proprietarului mașinii ? In situația de faţa, majoritatea membrilor familiei având amenzi sau alte taxe și impozite neachitate.

Alte discuții în legătură

Interdicție instrainare Sorinned Sorinned Bună ziua, Eu și soția mea deținem doua roluri separate la direcția taxe și impozite. Soția a avut moștenire da la părinții ei un autoturism pe care ... (vezi toată discuția)
Interdicție instrainare Sorinned Sorinned Bună ziua, Eu și soția mea deținem doua roluri separate la direcția taxe și impozite. Soția a avut moștenire da la părinții ei un autoturism pe care ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Zsolt78 Zsolt78 Am cumparat un autoturism de la o societate comerciala, care a emis factura fiscala conform legii, am semnat act de vanzare cumparare, am achitat integral ... (vezi toată discuția)