Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda abuziva

Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta " as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe domeniul public " Amenda este de 2000 Lei si vreau sa o contest la Judecatoria Sectorului 3.Nu am gasit nicaieri un model de contestatie ( ma refer la o formulare in termeni juridici ) nici pe net....Ma poate ajuta cineva ? O alta intrebare : eu ca simplu cetatean depun o centestatie impotriva Statului Roman ( reprezentanii Statului roman ), ce sanse am sa mi se anuleze amenda daca nu sunt reprezentat de un Avocat ? In practica Statul are " mereu dreptate " , in ce conditii prevazute de lege pot beneficia de circumstante atenuante in fata Judecatorului si in final cum poate Politia locala proba in instanta " presupusa fapta " atunci cand eu voi depune contestatia si ma voi prezenta in fata judecatorului ? In fapt se cunsc si abuzurile Politiei locale " Excesul de zel" , disperarea Primariei ( Sector 3 ) de a colecta bani la bugetul local cu orice mijloace posibile....mai ales ca de ceva vreme accesul Primariei la Groapa de gunoi Glina a fost blocat. Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
bukarest, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva bukarest bukarest Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva bukarest bukarest Buna seara, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depozitare gunoi menajer kassasi kassasi Buna ziua dragii mei, Ma confrunt cu o problema si de aceea am decis sa va cer sfatul. Am primit o amenda pentru depozitarea gunoiului menajer in alte spatii ... (vezi toată discuția)