Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda abuziva

Buna seara, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta " as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe domeniul public " Amenda este de 2000 Lei si vreau sa o contest la Judecatoria Sectorului 3.Nu am gasit nicaieri un model de contestatie ( ma refer la o formulare in termeni juridici ).Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: bukarest , utilizator 20:50, 23 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai cautati pe net. Model plangere contraventionala.
Daca doriti sa va redacteze cineva cererea, luati legatura cu un avocat.
Stimata doamna,partea de Tehnoredactare pot sa o fac eu,doresc sa stiu un model in termeni juridici...pentru ca asa cum au procedat ei ( Politia locala ) este dupa parerea mea un abuz,o aberatie...si trebuie sa dovedesc in instanta contrariul celor afirmate in Procesul Verbal.Ca faza premergatoare vreau sa contestez in termeni juridici !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva bukarest bukarest Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva bukarest bukarest Buna ziua, pe data de 18.02.2019 am primit o amenda de la Politia locala sector 3 pentru o pretinsa fapta \" as fi aruncat un muc de tigara intru-un Parc pe ... (vezi toată discuția)
Am primit procesul verbal al altei persoane vtudm vtudm In urma cu aproape 2 saptamani am fost amendat de Politia Locala a Mun. Bucuresti cu 2000 de lei pentru un muc de tigara aruncat pe jos. Intre timp mi-a venit ... (vezi toată discuția)