avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangerea penala impotriva o.c.p.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangerea penala impotriva o.c.p.

In timpul procesului de cercetare penala, am constatat ca unul din martori a facut unele declaratii mincinoase care au avantajat faptuitorul in relatia cu organele judiciare, motiv pentru cera am facut o plangere penala impotriva acestuia, pe care am depus-o prin registratura Politiei in care se desfasoara u.p. in atentia o.c.p. care cerceta dosarul.
Problema este ca acest organ de cercetare penala a tinut-o ascuns, nu a transmis-o mai departe Parchetului asa cum era legal (zic), iar instanta s-a pronuntat in camera preliminara fara sa cunoasca aceasta plangere/inscris.
Va rog sa-mi comunicati, care este temeiul legal (m-ar interesa articolul) de care ma pot prevala pentru o eventuala plangere penala pe care o voi indrepta impotriva o.c.p. care a instrumentat cazul pentru necomunicarea/neanregistrarea la parchet a acestei plangeri in 48 de ore rap. la art. 337 cpp

Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
crimxm, utilizator
Cel mai recent răspuns: crimxm , utilizator 09:05, 27 Februarie 2019
Ca sa inteleg, dvs ati depus o plangere la politie si sustineti ca politia nu a trimis plangerea dvs la parchet pentru numar unic sau ce anume?
Da. Asa este.
Cand ati depus plangerea?
in anul 2017, luna decembrie
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
crimxm, utilizator
Chiar nu stie nimeni?

Alte discuții în legătură

Plangere penala czs czs Buna ziua doresc sa intreb care este modalitatea de a face o plangere penala? Plangerea penala se face la Parchet sau la Politie? Mai exact ,fostul meu ... (vezi toată discuția)
Echivalent art 275-278 cpp in noul cod de procedura penala ContSters311324 ContSters311324 Buna ziua, Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine care este echivalentul art. 275-278 C.P.P. (pentru plangere impotriva rezolutiei procurorului la organul ... (vezi toată discuția)
Ordonante emise de org judiciar cercetare penala mary6 mary6 Buna ziua.Daca o plangere penala pt infractiunile de furt,amenintare,abuz de incredere,a fost respinsa de parchet de doua ori prin ordonanta in temeiul art ... (vezi toată discuția)