avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare de functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare de functie

Buna seara in ce conditii se poate renunta la o functie de conducere(sef serviciu) pentru o alta functie de executie in cadrul aceluias serviciu local.Posturi de executie vacante nu mai sunt.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 28 Februarie 2019
Prin schimbarea functiei sau prin admiterea la un concurs /examen pentru ocuparea unei functii de executiei ori prin reorganizarea departamentelor/compartimentelor din structura unitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)
Examen functionar public posturi desfintate jax jax Buna ziua! Daca imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare... Eu sunt angajat ca si functionar public in cadrul compartimentului Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Numirea functionarilor publici unroman unroman va rog sa-mi spuneti daca, in situatia reorganizarii institutiei publice, atunci cand sunt respectate cerintele art 100 din 188/1999 r2 , un sef de serviciu ... (vezi toată discuția)