avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recunoastere gr de munca in instanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recunoastere gr de munca in instanta

buna ziua,va rog sa imi spune-ti cu ce acte trebuie sa ma prezint la tribunal pentru a-mi obtine dreptul la grupa de munca am adeverinta eliberata de fabrica unde am lucrat care a fost eliberata odata cu intrarea in somaj. de la camera de munca nu mi se recunoaste pt ca este gresit ministerul in care a fost incadrata fabrica la acea vreme aproape toti fostii mei colegi au patit la fel au dat in judecata ,au castigat daca ma puteti ajuta ar fi foarte bine multumesc
Cel mai recent răspuns: ganditor , utilizator 11:53, 4 Martie 2019
"Camera de munca" nu are nicio legatura cu recunoasterea grupei de munca ... poate va referiti la Casa de Pensii.
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
da corect am gresit important era raspunsul la intrebare ,cer scuze dar pentru mine este foarte important raspunsul
ca si consilie juridic poate imi puteti si raspunde la intrebare oricine poate gresi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme grupa a doua de munca bvio bvio Am lucrat ca sudor 1975-2001 Nu sa operat in cartea de munca grupa. O parte dintre fostii mei colegi au luat adeverinte de gr.2 inca din anul 2000. Cei ... (vezi toată discuția)
Calculare vechime alexbv11 alexbv11 Buna Ziua! Daca am o vechime de 23 de ani intr-o fosta intreprindere care producea armament, iar dupa 23 de ani vechime mi s-a eliberat o adeverinta in anul ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea inscrisurilor in cartea de munca ANA-MARIA COSULETU ANA-MARIA COSULETU Buna ziua, Vorbesc despre acest subiect in numele mamei mele care a lucrat 30 de ani la o firma care a fost lichidata in anul 2003 dar care a functionat pana ... (vezi toată discuția)