avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In ce cont se platesc sumele datorate de PFA pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In ce cont se platesc sumele datorate de PFA pentru 2018 si estimat pentru 2019?

Buna ziua,
sunt din Alba Iulia. Conform declaratiei unice depuse online mi s-a stabilit cat am de platit (defalcat si total) pentru anul 2018: impozit pentru activitati independente (PFA), cedarea folosintei bunurilor si dobanzi -depozit bancar, precum si pentru CASS (separat)

Pentru anul 2019 mi s-a stabilit cat am de platit impozit -venituri din activitati independente (PFA) si cedarea folosintei bunurilor.

Doresc sa platasc online. In ce cont platesc ?...total impozit intr-un singur cont?.... pentru fiecare sursa de venit in conturi diferte?.....CASS in ce cont?..Trebuie sa specificam anul pentru care se plateste?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2019
Adriana_Stoica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriana_Stoica , utilizator 16:00, 4 Martie 2019
Cel mai indicat ar fi ca fiind si primul an sa intrebati direct la trezoreria de la dumneavoastra din oras pentru a nu gresi.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul venit pfa sub plafon (24960 lei) danmitroi10 danmitroi10 Buna ziua, Pentru calculul baremului sub plafon (24960 lei) se iau in considerare doar veniturile pe PFA sau si alte venituri cum ar fi din chirii, dividende, ... (vezi toată discuția)
Plata cass din venituri realizate pentru anul 2012 a unui pensionar care este si angajat Adriana_Stoica Adriana_Stoica Am primit decizia de impunere pentru CASS pe anul 2012 iar baza de calcul trecuta in decizie este doar pentru venituri din activitati independente si este ... (vezi toată discuția)
Cass la contract de inchiriere Galadriel75 Galadriel75 Pana sa vina decizia de impunere pentru un contract de inchiriere locuinta, care ajunge, de obicei, dupa primul trimestru, merg sa platesc impozitul si cass-ul ... (vezi toată discuția)