avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Despre fișa medicală
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Despre fișa medicală

Sunt diabetic și aș dori să știu dacă pot obține o copie xerox după fișa mea medicală de la diabetologie. Medicul mi-a zis că fișa este ceva particular și nu poate să facă așa ceva. Eventual doar o scrisoare medicală poate să elibereze. Cine reglementează acest lucru, deoarece eu am nevoie de istoricul tratamentelor și rezultatele analizelor pe care le-am avut. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:41, 4 Martie 2019
Medicul (?!) care va solicita dvs. sa aduceti dosarul cu intreg istoricul tratamentelor si a rezultatelor analizelor o poate face direct la medicul specialist diabetolog. Tine de secretul meseriei si a dosarului dvs. medical.
Puteti studia Legea pacientului nr. 46/2003. O gasiti pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pacientul internat are acces la rezultatul analizelor medicale? Fanrel Fanrel SUNT INTERNAT IN SPITAL. MI SAU FACUT ANALITA DE SANGE.SUNT INDREPTATIT SA SOLICIT VIZUALIZAREA ACESTOE REZULTATE? REFERITOR LA REZULTATUL TOMOGRAFIEI ... (vezi toată discuția)
Dosar medical - legea pacientului. marysimo marysimo Doresc să obțin o copie a întregului dosar medical al copiilor mei minori de la un spital la care am fost internați. Pe adresă la ce lege să fac referire ... (vezi toată discuția)
Fisa medicala Corina-Elena 71 Corina-Elena 71 Am voie sa fac copie xerox fiselor medicale ale pacientilor la cererea angajatorului pentru a fi verificate de acesta ? (vezi toată discuția)