avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica

Buna seara.De ce nu ma pot loga in SPV,desi sunt inregistrat pe site-ul ANAF?Nu -mi recunoaste nici userul si nici parola.Am incercat sa depun "Declaratia unica la adresa data de Dvs."declinica.anaf.ro";dar tot nu functioneaza.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Educatie financiara aplicata , Consultant asigurari 19:49, 4 Martie 2019
Buna seara ! Ati incercat sa recuperati parola? Aceiasi problema am avut-o si eu dar am optat pentru recuperare parola si am rezolvat problema accesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)
Pentru administrator site piciul piciul buna ziua, sotia mea are un cont creat pe acest site cu usser-ul MIV , si de cateva zile in momentul in care vrea sa acceseze contul ei primeste mesaj ca ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. cum trebuie sa procedezi? precious007 precious007 Buna ziua, Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)