avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor titlu de doctor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor titlu de doctor

Buna ziua,
Lucrez la o multinationala cu capital integral de stat (societate aflata in subordinea Ministerului Transporturilor),detin diploma de doctor inginer din anul 2010 si lucrez in domeniul in care am obtinut diploma din anul 2012. Va rog sa-mi raspundeti daca pot beneficia de plata pentru titlu de doctor conform legislatiei actuale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 12 Martie 2019
Legea nr. 153 din 28 iunie 2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice nu va este aplicabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat udaranig udaranig Buna ziua, Am diploma de doctor in domeniul de „inginerie industriala” si imi desfășor activitatea in domeniul biodiversitate/protecția ... (vezi toată discuția)
Solicitare clarificare la legea-cadru nr. 153/2017 Ilia Gheorghe Ilia Gheorghe Ma numesc Gheorghe Ilia si sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedetreminata la Institutul de Chimie Timisoara al Academiei Romane si am functia de ... (vezi toată discuția)
Dacă optez pt indemnizația doctorat pierd gradul i? andamanea andamanea Bună ziua! Sunt doctor în filologie din 2012. În 2013 am echivalat doctoratul cu gradul I, având deja gradul II. Puteți sa mi spuneți dacă după noua ... (vezi toată discuția)