Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

incompatibilitate cu functia de consilier juridic?

Salut,

Am o nelamurire..

Eu sunt angajata la 2 firme...la una cu cim cu 8 ore , iar la cealalta cu 2ore(la acesta sunt consilier juridic).Este incompatibilitate?
Prima firma are punct de lucru in Tm(iar sediu e la Bv_unde imi si e inregistrat CIM cu *ore)
Iar cealalta firma e din Tm (unde imi e inregistrat CIM cu 2ore-consilier juridic).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alicia , utilizator 08:16, 11 Mai 2006
ce meserie ai de baza?
CIM cu functia de asistent vanzari....am recitit legea si am vazut ca functia de consilier e incompatibila cu orice functie sau meserie salarizata in tara sau in strainatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea in colegiul consilierilor juridici----obligatoriu? alicia alicia Sunt consilier juridic incadrat la o firma"X" cu contract de munca cu timp partial/2ore....pe langa job-ul asta mai am unul pe un cu totul alt domeniu cu 8 ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate intre consilier juridic si secretara? danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. Sunt incadrata cu contact individual de munca la un birou notarial, in functia de secretar-operator ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati juristi hentea hentea Buna ziua, am o intrebare. Stiu ca meseria de jurist este incompatibila cu orice activitati salarizate, dar am vazut ca nu este incompatibila cu meseria de ... (vezi toată discuția)