avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Unitatea angajatoare transmite o rectificativă in ian 2019 cu recalculare salariu din mai 2015.
Am primit o noua decizie de pensie, mărita cu 8 lei.
Ca diferența de plata am primit 16 lei , adică diferența doar pe luna ian și febr 2019.
Nu trebuia sa primesc diferențele de la mai 2015?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:16, 14 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diferentele se acorda incepand cu luna urmatoare a depunerii documentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei recalculate si a diferentelor mari2011 mari2011 am trimis acte pentru recalcularea pensiei pe 8 luni lucrate dupa stabilirea pensiei, am primit se decizia pe data de 16 mai , dar pe ultimul cupon de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie gresit calculata, acordare retroactiva ? FLORIN RADU FLORIN RADU apelez la colegii care se pricep la pensii, cu urmatoarea speta, in care e implicata o buna prietena (eu nu ma ocup de asa ceva): o persoana a iesit la ... (vezi toată discuția)
cum se aplica majorarea de 50% legii 8/2006? andreea-boboia andreea-boboia Buna ziua, In anul 2011, luna 01,data 03 am iesit la pensie anticipata partiala cu diminuare de 45% in valoare de 430 lei. Incepand cu data de 01.01.2012 am ... (vezi toată discuția)