avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi bancare

Am 2 conturi bancare la banci diferite la care au fost puse popriri cu retinerea aceleeasi sume de bani. Din partea bancilor spun ca poprirea a fost executata la cererea anaf fara a comunica motivul. Eu nu am primit nicio comunicare de la anaf. Ce demersuri sa fac pentru a afla motivul popririi si recuperarea sumei mai ales ca a fost retinuta de 2 ori.? Multumesc
.
Cel mai recent răspuns: Rica Sava , utilizator 19:37, 14 Martie 2019
Va salut,din experienta mea de civil(tamplar de meserie),este bine sa va adresati serviciului financiar de care apartineti poate aveti ceva restante si a ti uitat de ele,si chiar sa luati legatura directa cu ANAF,nu sunt chiar asa de rai.
Si chiar sa va adresati bancii dupa un eventual contact cu executorii ANAF.
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire pe conturi bancare diana_sal diana_sal poate cineva sa imi spuna daca exista vreo prevedere legala care obliga executorul sa emita o adresa catre banci pentru ridicarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire bliss21 bliss21 Buna ziua, In 2007 am facut la o banca 2 contracte de credit si un card de credit. In timp nu am mai platit cele 2 credite iar in cele din urma (anul ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi Horatziu80 Horatziu80 In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) ... (vezi toată discuția)