avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Transport intracomunitar, beneficiar din afara UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Transport intracomunitar, beneficiar din afara UE

Buna ziua,
Firma de transport , efectueaza un transport pe teritoriu Germaniei, spatiu din UE, beneficiarul transportului este o firma din afara UE. Noi am facturat fara TVA firmei din afara UE . Intrebarea este ce documente se anexez la aceasta factura, pentru a fi incadrata la scutiri de TVA . Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 14:43, 19 Martie 2019
Actul unde s-a facut vama T1
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
Pascal19, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare externa atipica byte00 byte00 Buna ziua, Iarasi o situatie mai aparte. Un client din Germania, solicita sa se emita factura pe codul lui de TVA din Germania, insa livrarea produselor sa ... (vezi toată discuția)
Se declara in 390 ? transporturi extra ce - doina-marieta doina-marieta va rog sa ma ajutati : am o soc.de transport de marfuri .Se factureaza catre un [u]client din Italia[/u] care este transportator si el .Firma noastra ... (vezi toată discuția)
Facturare transport in elvetia fara tva? ncris78 ncris78 O firma de transport marfa din Romania a luat o comanda de transport de la o casa de expeditii din Romania. Transportul se efectueaza pe ruta Romania-Elvetia, ... (vezi toată discuția)