avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen de răspuns la o petiție
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen de răspuns la o petiție

Buna ziua!
Cu ceva timp in urma, am adresat unei instituții publice, o solicitare, o petiție, trimisa cu e-mail.
N-am primit însă niciun răspuns, nici macar acel răspuns generat automat, care de regulă te anunță că a fost înregistrată solicitarea și vei primi un răspuns ulterior.
După ceva vreme am sunat, și mi s-a spus că voi primi și un răspuns. Cînd anume, nu se știe.
Prin urmare, v-as întrebă dacă știți să existe un termen legal în care instituțiile statului român să fie obligate să răspundă petițiilor.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:07, 19 Martie 2019
Termenul este de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a raspuns in termen de 30 de zile andreipetre andreipetre Buna ziua, stiu din auzite ca daca in urma unei cereri scrise de orice fel adresate unui furnizor de servicii nu se primeste raspuns in 30 de zile, se poate ... (vezi toată discuția)
Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de lipsa unui raspuns la o reclamatie in termenul legal dunamis1978 dunamis1978 Buna ziua. Am facut o reclamatie la o institutie publica care solutioneaza neintelegeri intre furnizori de servicii si clienti si au trecut 53 de zile de la ... (vezi toată discuția)