avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie anticipata

Buna ziua,

Tatal meu a depus dosarul de pensionare anul trecut in Aprilie si a primit decizie cu pensionare anticipata partial.Incetare activitatii s-a facut incepand cu data de 1 Ianuarie 2019.
Ieri a fost la Casa de Pensii sa ceara recalculare si domnul de la Relatii cu Publicul i-a spus ca nu este posibila recalcularea deoarece este pensionat anticipat si recalcularea se va face in momentul in care va ajunge la limita de varsta.

Este adevarat sau a vrut sa scape de el?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:37, 19 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este adevărat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de pensionare se anuleaza? gabriellafk gabriellafk Buna, In urma cu cateva luni tatal meu si-a depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta, el lucrand multi ani cu grupe si dupa doua luni a primit ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anca.d anca.d Buna dimineata! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: o colega si-a depus dosarul de pensionare anticipata anul trecut si a primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Incredibil!!!! vetx vetx Sunt stupefiat ce se poate intampla la casa de pensii Salaj.Tatal meu a depus un dosar de pensionare anticipata si i-a fost refuzat pt ca nu i se recunostea ... (vezi toată discuția)