Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie anticipata

Buna ziua,

Tatal meu a depus dosarul de pensionare anul trecut in Aprilie si a primit decizie cu pensionare anticipata partial.Incetare activitatii s-a facut incepand cu data de 1 Ianuarie 2019.
Ieri a fost la Casa de Pensii sa ceara recalculare si domnul de la Relatii cu Publicul i-a spus ca nu este posibila recalcularea deoarece este pensionat anticipat si recalcularea se va face in momentul in care va ajunge la limita de varsta.

Este adevarat sau a vrut sa scape de el?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:37, 19 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este adevărat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de pensionare se anuleaza? gabriellafk gabriellafk Buna, In urma cu cateva luni tatal meu si-a depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta, el lucrand multi ani cu grupe si dupa doua luni a primit ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anca.d anca.d Buna dimineata! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: o colega si-a depus dosarul de pensionare anticipata anul trecut si a primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Incredibil!!!! vetx vetx Sunt stupefiat ce se poate intampla la casa de pensii Salaj.Tatal meu a depus un dosar de pensionare anticipata si i-a fost refuzat pt ca nu i se recunostea ... (vezi toată discuția)