avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândire permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândire permis conducere

Bună ziua, doresc sa-mi redobandesc permisul care mi-a fost anulat in urma unei sentințe judecatoresti de condamnare pentru 86 ^2 din oug 195.Condamnarea fiind cu executare nu stiu de cand anume se calculeaza 6 luni, de la eliberarea condiționata sau de la expirarea pedepsei in termen? Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Am fost condamnat la 4 ani si 6 luni, cand pot sa ma inscriu la examen pentru redobandirea permisului de conducere? mariussuta mariussuta am fost condamnat la 4 ani si 6 luni pt. incalcarea preved. art 86 alin.2 si art. 87 alin.5 din oug 195/2002. Acolo scrie ca la 6 luni dupa executarea in regim ... (vezi toată discuția)
La cat timp poate da de permis dupa eliberare chelugeorgiana chelugeorgiana Sotul meu a fost eliberat conditionat din pedeapsa de 1 an si 4 luni pe data de 1 martie anul acesta. As dori sa stiu cand poate sa dea de permis. Va ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat AlinaCobuz AlinaCobuz Buna ziua! Va contactez pentru un prieten, care anul trecut in 14 iunie a avut accident cu o vaca intr-o alta localitate decat domiciliul, si avea o ... (vezi toată discuția)