avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie reprezentant al salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie reprezentant al salariatilor

Buna ziua,
in situatia in catre unul dintre cei 3 reprezentanti ai salariatilor a demisionat este necesara realegerea unui reprezentant? Tin sa mentionez ca, CCM e valabil pana in 2020.
In cazul in care este necesara realegerea unui reprezentant, trebuie sa inregistrez sub forma de Act Aditional la CCM noul reprezentant sau cum ar trebui sa procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: financial saguarotech , utilizator 13:54, 22 Martie 2019
Numai daca se va dori renegocierea clauzelor c.c.m. ....nu se incheie un act aditional la ccm daca se alege un alt reprezentant al salariatilor.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie reprezentant salariati GavrilescuG GavrilescuG Buna ziua! Avem un Contract colectiv de munca valabil pana in anul 2019. In prezent, dorim sa incheiem un act aditional la acesta, insa unul dintre cei 3 ... (vezi toată discuția)
Ccm expirat Vioreld Vioreld buna ziua. in noiembrie se fac 2 ani de cand am inregistrat contractul colectiv de munca la Directia de Munca. Ce trebuie facut? Pot duce la Directia de Munca ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm irina_marieta irina_marieta Buna ziua, In momentul de fata, in cadrul firmei care are un nr de aprox 300 salariati este in vigoare un CCM, valabil pana in dec 2016, incheiat intre ... (vezi toată discuția)