avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cetateni UK angajati in RO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cetateni UK angajati in RO

Buna ziua,

Stiti cumva daca exista vreo norma interna tranzitorie care reglementeaza situatia cetatenilor UK angajati cu CIM in Romania? Ce se intampla dupa Brexit?

La data incheierii CIM nu era nevoie de avizul de munca de la IGI. Dar ce facem, dupa Brexit, cu CIM-urile care au fost incheiate cand nu era nevoie de aviz de munca...
Care va fi regimul acestor CIM-uri , dar a cetatenilor UK ?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Gepetto25 , utilizator 21:12, 24 Martie 2019
Guvernul a adoptat un memorandum, astfel încât cetățenii britanici din România să continue să locuiască, să muncească și să studieze fără dificultăţi
[ link extern ]
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie informat in scris igi in cazul angajării cetățenilor ... Mateiutza Mateiutza Trebuie informat in scris IGI in cazul angajării cetățenilor britanici? (vezi toată discuția)
Stie cineva daca in uk este legal ca banii sa fie blocati in ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Stie cineva daca in UK este legal ca banii sa fie blocati in blockchain de firmele de brokeraj? Se foloseste de o firma sau de o asa zisa firma, nu imi este ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)