Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model plângere pensia alimentara după 18 ani

Bună ! Numele meu este Andreea și va rog sa mă ajutați . Am împlinit de curând 18 ani și tatăl meu ( plecat la munca în Anglia ) nu mi a mai trimis pensia alimentara .
Din acest motiv vreau sa îl acționez în judecata , deoarece sunt încă eleva și vreau sa urmez și o facultate .
Mama mea are o hotărâre de 25% din veniturile realizate de el , însă nu mi a plătit de câțiva ani de când este plecat decât o suma modica lunar .
Va rog mult , ajutați mă sa formulez plângerea pe care o voi depune la tribunal . Mulțumesc mult !
Intai nu e plangere la tribunal, ci la politie, pentru neplata pensie. Nu stiu daca indeplineste conditiile legale.
Mai bine faceti o cerere de executare a pensiei la Ministerul de justitie. Separat, cerere in judecata pentru plata pensie dupa 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters240769 ContSters240769 Buna seara ! Am si eu o intrebare . Sunt eleva , iar parintii mei de anul trecut prin martie au divortat. Mama nu are servici , iar tata refuza sa imi de-a ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? lelia20052006 lelia20052006 Cum procedez sa primesc pensie alimentara pentru fiica mea, care a implinit 18 ani in luna februarie 2010, data de la care fostul sot(divortati din 2006) nu-mi ... (vezi toată discuția)
model cerere stabilire pensie intretinere major mihalacheandreea19 mihalacheandreea19 Buna ! Parintii mei sunt divortati din anul 2005..eu am ramas la mama si mi`a platit pensia alimentara in continuare chiar daca am facut 18 ani am ramas de ... (vezi toată discuția)