avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot face o consignatie?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot face o consignatie?

Buna ziua,
Am o inteprindere individuala si ca si obiect de activitate prinicpal este cel de Comert cu amanuntul al florilor plantelor .
Ei bine in aceasta florarie vreau sa pun un raft in care sa vand antichitati in regim de consignatie.
Oare ce demersuri trebuie sa fac(ce acte suplimentare)sa pot face asta?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 17 Septembrie 2021
Trebuie mai intai sa mergeti la registrul comertului cu actele in original de la infiintarea I.I. sa va treceti urmatorul cod caen si sa va autorizati acelasi cod caen si la punctul de lucru, acolo unde aveti deja magazinul cu cealalta activitate adica codul caen 4779 comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine Aceasta clasa include: -comertul cu amanuntul al cartilor second-hand -comertul cu amanuntul al altor bunuri second-hand -comertul cu amanuntul al antichitatilor -activitati ale caselor de licitatie (cu amanuntul ) Aceasta clasa exclude: -comertul cu amanuntul al autovehiculelor second-hand, vezi 451 -activitati ale licitatiilor pe Internet si alte licitatii care se desfasoara in afara caselor de licitatii (cu amanuntul), vezi 4791, 4799 -activitati ale caselor de amanet, vezi 6492
va multumesc mult
Buna ziua,
Ce acte imi trebuiesc ca sa deschid o consignatie?
Precizez ca vreau sa vad haine si bunuri personale, motiv pentru care nu pot deschide un SH.
Si care este codul CAEN pentru consignatie?
Am deja deschis un PFA.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot deschide magazine "second hand"de piese auto? ContSters330987 ContSters330987 Magazine de piese auto SH se pot deschide?Sau sub ce alta forma se pot autoriza din moment ce sunt autorizate vanzari de autoturisme la mana a doua . (vezi toată discuția)
Firma vanzare it second-hand ganadrian ganadrian Buna ziua, Doresc sa infintez o firma de vanzare / prestare servicii in domeniul telecomunicatiilor (telefoane, calculatoare, monitoare, laptop-uri, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen anita22 anita22 Buna ziua, mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute ... (vezi toată discuția)