Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit cladire

Buna ziua
as vrea sa-mi spuneti va rog, daca trebuie sa platesc eu impozitul pe o cladire in rural, unde functionez ca persoana fizica autorizata - cabinet medical, in baza unui contract de inchiriere? (Proprietarul cladirii este primaria din comuna, iar la obligatiile concesionarului, nu este specificat nimic privind impozitul).
Am primit de la primarie o decizie de impunere, prin care ma obliga la plata impozitului pe cladire pe ultimii cinci ani cf Legii 227/2015 , H.G.1/2016.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
dana2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: dana2017 , utilizator 05:40, 8 Aprilie 2019
Va rog, nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)
Plata impozit cladire pdmarian pdmarian Am un contract de inchiriere intr-o cladire detinuta de primaria capitalei. Astazi am primit din partea primariei de sector, Decizia de impunere pe anul 2018 ... (vezi toată discuția)
Impozit aferent clădirii cu cabinet - medic de familie damaris92 damaris92 În cazul în care am închiriat/concesionat o clădire de la primarie, în care funcționez ca și cabinet - medic de familie, trebuie sa platesc impozit/taxa ... (vezi toată discuția)