Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare cazier

Am fost condamant la 6 luni de inchisoare in 2016 in baza art. 83 alin. 1 C.pen., amana aplicarea pedepsei inchisorii pe un termen de supraveghere stabilit in conditiile art. 84 C.pen., de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari.
Dupa acest termen de supraveghere cu toate obligatiile indeplinite, cazierul meu va fi curat?
Va multumesc!
In primul rand dvs nu ati fost condamnat.
Datele inscrise in cazierul judiciar se scot din evidenta dupa 2 ani de la data când s-a pronunţat o hotărâre definitivă de amânare a aplicării pedepsei in cazul in care nu s-a dispus revocarea sau anularea amânării aplicării pedepsei conform art. 88 sau 89 din Codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare xXx2013 xXx2013 Buna seara, In Mai 2017, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu amanare si termen supraveghere 2 ani. S-a terminat termenul de supraveghere si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicari pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua . A trecut 2 ani de cand am fost condamnat cu amanarea aplicari pedepsei pentru conducere fara permis sub inf alc. si tot 2 ani am primit la ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Vlad Comanescu Vlad Comanescu Buna ziua! In data de 20.06. 2017 a rămas definitiva sentința de 8 luni cu amânarea aplicării pedepsei și 2 ani de supraveghere . As dori sa stiu in cât ... (vezi toată discuția)