avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil perimat, pot solicita restituire taxei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil perimat, pot solicita restituire taxei de timbru?

Proces civil perimat, pot solicita restituire taxei de timbru? Care ar fi temeiul legal?

Alte discuții în legătură

Restituire taxe juduciare de timbru Victor0101 Victor0101 Buna ziua, Am castigat un proces de executare silita. Dupa ramanerea definitiva am depus cerere pentru restituirea taxei de timbru. Spre surprinderea mea, ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru judiciar MIHALCEA  Enciu Vasile MIHALCEA Enciu Vasile Buna ziua . Ma numesc Mihalcea Enciu Vasile si sunt din Braila . Am calitatea de apelant intr-un proces de apel cu fosta sotie pentru atribuirea dreptului de ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru partaj leona777 leona777 buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog. Am deschis proces de partaj impotriva fostului sot, ptr ca nu dorea sa vindem casa, am platit taxa timbru ... (vezi toată discuția)