avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi la vouchere de vacanta pt. angajat asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi la vouchere de vacanta pt. angajat asistent personal pt. persoana cu handicap

Buna ziua!
Holdun Cristian ma numesc.
Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, anume daca asistentul personal pt. persoana cu handicap are dreptul la vouchere de vacanta in conformitate cu prevederile art. 36, aliniatul 1 din OUG 114/28.12.2018 care stabileste urmatoarele: "In perioada 2019-2020, personalul din cadrul institutiilor si autoritatilor publice beneficiaza de vouchere de vacanta", fara sa se faca vreo mentiune cu privire la codurile COR, respectiv fara sa fie facuta vreo mentiune cu privire la o functie sau mai multe functii care sa fie exceptate.

Mai jos aveti integral Art. 36, aliniatul 1 din OUG 114 din 2018:

"ART. 36
(1) În perioada 2019 - 2020, personalul din cadrul instituțiilor și autorităților publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002, cu modificările și completările ulterioare, și la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanțare și de subordonare, inclusiv activitățile finanțate integral din venituri proprii, înființate pe lângă instituțiile publice, beneficiază de vouchere de vacanță în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 94/2014, cu modificările și completările ulterioare, precum și de indemnizația de hrană prevăzută la art. 18 din Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare."
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: cristianholdun , utilizator 15:04, 11 Aprilie 2019
Daca ati fi cautat in forum ati fi gasit raspunsul la problema dvs .. raspunsul fiind afirmativ.
Multumesc!
Imi puteti indica unde (un link, etc.)?... sa pot vedea detaliat

Multumesc inca o data!
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
cristianholdun, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vochere vacanta marimarimokus marimarimokus Sunt angajat asistent personal , angajat la primărie în Oradea .As dori sa știu dacă sunt obligați să ne dea vochere de vacanta .Care ar putea să fie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de hrana iniminis iniminis Buna ziua, daca ma poate lamurii cineva cu privire la acordarea acestei indemnizatii. Mai exact care este regimul de acordare in institutile publice. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Tichetele de vacanta in sistemul de sanatate catara2 catara2 Buna ziua! Sotia mea este asistent medical. Anul trecut nu au primit vouchere de vacanta motivandu-le ca banii nu au fost cuprinsi in buget, iar anul acesta ... (vezi toată discuția)