avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident auto daune minore casco intarzie reparatia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident auto daune minore casco intarzie reparatia

Buna ziua. Am avut si eu un eveniment decurand . Nu m-am asigurat la schimbarea benzi de mers si am lovit o masina usor. Aveam asigurarea casco valabila din acea zi. de la ora 00;00 Accidentul sa produs undeva la ora 22:00. Am incheiat amiabila cu partea la care i-am produs daune masini(aripa far si capota zgariata) . apoi am sunat la asiguratorul casco, Care ma programat dupa 5 zile. M-AM PREZENTAT LA UN SERVIS CARE MI-A FOST RECOMANDAT DE UN AMIC CARESI REPARARE MASINA TOT ACOLO.Acolo era un agent de pa asigurarea casco . Mi-a intocmit dosar de daune urmand ca sa astept pana ami da ok apoi sa mai astept sa vina piesele inca 5 zile. Dar se pare ca dosarul nu a primit ok si am fost sunat de la service precum ca dosarul este bagat la antifrauda pe motiv ca daca accidentul se produce in primele 10 zile si ultimele 10 zile de intrarea in viguare a politei casco. Am sunat ca asigurator si nu mi-a oferit nici un raspuns , Motivatia fiind ca voi fii sunat in 30 de zile.Precizez ca in 15 ani de soferie nu am avut nici un accident rutie si nici un eveniment. Nu am avut in viata mea suspendat permisul de conducere.Doresc sa cunosc termeni legali pentru a nu lasa acesti asiguratori sa asi bata joc de bani nostri. . Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2019
anticoade, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar dauna casco mia_livia mia_livia Buna ziua.Am casco la [EDITAT] din august 2012 si nu am avut nici un accident/incident pana acum o saptamana cand vineri spre sambata noaptea o pisica ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul nu a platit factura catre service Bzzz Bzzz Buna ziua, In mai 2011 am avut o dauna la autoturismul proprietate personala pe care am reparat-o in baza politei CASCO, la momentul respectiv asiguratorul ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire dosar dauna casco ramo80 ramo80 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai complicata si am nevoie de parerea unui expert. La inceputul lunii iulie am gasit masina avariata in parcare (capota ... (vezi toată discuția)