Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Silvia Silvia 
	    	Utilizator

Silvia Silvia 
	    	Utilizator	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 Silvia Silvia 
	    	Utilizator

Silvia Silvia 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			~ final discuție ~
 Oana83&David	                   

Buna ziua, Eu si sotul traim si Londra si am fost casatoriti 5 ani. In urma casatoriei a rezultat un baiat de 4 ani care locuieste cu mine de 2 luni de cand m ... (vezi toată discuția)
	                    Oana83&David	                   

Buna ziua, Eu si sotul traim si Londra si am fost casatoriti 5 ani. In urma casatoriei a rezultat un baiat de 4 ani care locuieste cu mine de 2 luni de cand m ... (vezi toată discuția)

D_stefan	                   

Buna ziua. In 2008 am fost dat in judecata de fosta partenera , (nu am fost casatoriti) pt a plati pensie alimentara minorului nascut in 2006 in urma relatiei ... (vezi toată discuția)
	                    D_stefan	                   

Buna ziua. In 2008 am fost dat in judecata de fosta partenera , (nu am fost casatoriti) pt a plati pensie alimentara minorului nascut in 2006 in urma relatiei ... (vezi toată discuția)

CTBx	                   

Bună ziua. Sunt divorțată de 10 ani, la notar, avem un copil și casa impreuna. De comun acord am stabilit ca domiciliul copilului va fi la mama, adică la ... (vezi toată discuția)
	                    CTBx	                   

Bună ziua. Sunt divorțată de 10 ani, la notar, avem un copil și casa impreuna. De comun acord am stabilit ca domiciliul copilului va fi la mama, adică la ... (vezi toată discuția)