avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Țeava mea de apă trece pe un drum de servitute. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Țeava mea de apă trece pe un drum de servitute. Poate să mi-o taie proprietarul fondului?

Bună ziua... Eu stau la nr 1 unde m-am născut... Și la nr 2 m-am mutat după ce m-am măritat... Acum 20 de ani m-am legat cu țeavă de apa cu familia mea unde trăiau părinții... După ce au murit a rămas o sora propietara și a trecut contractul apei pe numele ei care acum vrea sa îmi taie țeavă de apa chiar dacă am plătit la zi factura.... În curte la nr 1 mai sunt încă 3 propietari și ei sunt de acord sa rămân Legat în continuare... Menționez ca fiecare avem țevi separate și ceasuri singura problema e ca sora mea nu vrea sa treacă țeavă mea pe la nr 1 cu toate ca ulicioara nu e proprietatea ei și e drum de servitute iar propietari sunt 2 și primăria iar sora nu are decât sa treacă. Iar ca să îmi fac separat alt branșament cei de la apa nova zic ca îmi trebui permisiunea de la toți proprietarii... Eu ce as putea sa fac... Cei de la apa nova nu se baga .. Pe cale amiabila nu se poate.. Am încercat Va rog dați-mi un ajutor sau un sfat.. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc.. Va mai întreb chiar dacă sora mea are drept de trecere pe aleea se servitute tot îmi trebui acordul ei?
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament apa rece din coloana blocului(dupa apometru apa nova) abrassu abrassu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc tip vila,pe scara sunt 11 apartamente cu al meu,de ceva vreme numai am presiune la apa rece,sunt singurul cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Racord separat apa nova andreeamira andreeamira Va scriu in speranta ca ne-ati putea ajuta cu un sfat in privinta problemei cu care ne confruntam. Situatia sta in felul urmator: eu si sotul meu locuim ... (vezi toată discuția)
Problemă cu compania de apă: sunt titular de contract, dar suntem doi beneficiari. cum îi pot obliga pe vecini să-și facă branșament individual? Raluca Denise Raluca Denise Revin din nou cu aceeasi intrebare. Am si eu o \"problema\" care ma macina de ani buni si nu reusesc sa gasesc rezolvare la ea. Locuiesc in Bucuresti, la ... (vezi toată discuția)