avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

Buna seara am si eu probleme cu primăria orașului urlati
Sotia a cumpărat o masina acum un an iar acum vrea sa o schimbe cu ceva mai nou am fost la primărie am plătit impozitul si doamna de acolo nu vrea sa ne elibereze certificat fiscal sa putem vinde masina deoarece eu soțul am amenzi la primărie este ceva normal sau practic abuz
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 22:25, 5 Mai 2019
Buna seara!Daca la rolul fiscal autoturismul este trecut pe numele sotiei, amenzile, ca si impozitul, vin pe CNP. Certificatul fiscal solicitat se elibereaza doar pe numele sotiei, nu si pe al dvs. Pentru dvs se face cerere separata. Sotia sa faca cerere cu numar de inregistrare. Vor fi obligati in termenul legal sa va elibereze actul. Daca nu, exista procedurile contencioase. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)
O amenda mai veche care e pe numele meu impiedica vanzarea masinii tatalui meu zizuucs zizuucs Buna ziua, Vin cu o dilema. De curand tatal meu a fost la primarie sa intrebe de datoriile pe care le mai are si i-a spus doamnei de acolo ca vrea sa vanda ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu datorii pe numele sotiei manieratul manieratul buna ziua .am fost saptamana trecuta la directia de taxe si impozite pentru a lua cerificatul de atestare fiscala adica acea stampila pe contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)