avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA si angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA si angajat

Buna ziua!

In cazul in care sunt angajat la o companie cu CIM de 8 ore, pot avea in paralel si PFA pentru prestarea unei specialitati conexe?
In CIM sunt inginer c-tii si pe PFA as dori sa desfasor activitatea de dirigentie de santier.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 6 Mai 2019
Da, conform OUG 44/2008.

OUG 44/2008
art.17
......
(2) O persoană titulară a PFA poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terțe persoane care funcționează atât în același domeniu, cât și într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare pfa Răzvan9802 Răzvan9802 Bună ,daca sunt angajat la un SRL pot înființa in acelasi timp un PFA,iar mai apoi sa merg in paralel cu amândouă ,adica sa furnizez diverse servicii pe ... (vezi toată discuția)
Desfasurarea activitatii in mai multe locuri de munca cu carte de munca sorescucostica sorescucostica Eu detin o firma persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala.Pot sa mai lucrez la o firma cu program normal de 8 ore si inca la una cu program de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca si pfa Crina alexandra Crina alexandra Buna ziua! Daca sunt angajata cu carte individuala de munca, se poate sa deschid si PFA cu acelasi domeniu de activitate in colaborare cu firma angajatoare? ... (vezi toată discuția)