avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Plata diferente salariale stabite prin hotarare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Plata diferente salariale stabite prin hotarare judecatoreasca - functionari publici

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati pentru clarificarea urmatoarei situatii: cum se face plata diferentelor salariale dispusa prin hotarare judecatoresca pentru o persoana careia la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti ii incetase raportul de serviciu prin demisie, respectiv plata se face intr-o singura transa, sau in 5 transe? Mentionez ca actiunea a fost promovata in temeiul Deciziei ICCJ 23/29.09.2016, iar in hotarare se prevede ca in perioada 9.04.2015 - 31.07.2016 salarizarea functionarilor publici trebuie realizata la nivelul maxim de salarizare pentru fiecare clasa si grad profesional corespunzator functiei similare, aflat in plata la nivel de institutie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:12, 11 Mai 2019
Legea nu face nicio distinctie in acest caz ... Ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus = Unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem ....prin urmare, este posibil sa se faca plata in 5 transe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere in magistratura AnyLorak AnyLorak Intrebare:daca am activat ca si avocat intr-o tara straina timp de 5 ani, indeplinesc conditia de a avea vechimea necesara pentru inscrierea la concursul de ... (vezi toată discuția)
Compensatie caldura - 2010 viomarc viomarc in norme este specificat un auto 1600 cm3.Dar daca familia are 2 auto.sub 1600,beneficiaza de compensatie termica? (vezi toată discuția)
Buna seara! referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ... lucian.moscaliuc lucian.moscaliuc Buna seara! Referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ca angajatul trebuie sa aiba contract de munca pana pe 31 decembrie 2020. Dar nu se specifica ... (vezi toată discuția)