avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Uzucapiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Uzucapiune

Se da speta urmatoare: o familie are 4 copii,din care doi decedeaza. Cei 4 copii au fiecare cate un copil,(nepoti), parintii (bunicii) decedeaza fara a avea acte de proprietate pe un teren si pe o casa. Se ajunge in instanta pentru Uzucapiune si ca reclamanti se trec doar cei doi copii ramasi in viata, cu toate ca pe anexele 24 eliberate sunt trecuti 4 posibili mostenitori, instanta a sesizat acest fapt si urmeaza sa fie chemati si ceilalti doi (nepoti mostenitori, ai celor doi copii decedati). amanand procesul, Intrebarea mea este urmatoarea: ce inseamna "Amână cauza pentru a face precizări scris cu privire la cadrul procesual în raport cu ceilalţi moştenitori"
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2019
Adytzu72, utilizator
Varianta scurta daca apar posibili 4 mostenitori, instanta incearca " sa afle" ce este cu ceilalti doi care prin decesul parintilor lor au drept de mostenire.
amana cauza, ca sa poata face cineva/pers fizica/juridica/etc dupa caz precizari si informatii legate de ceilalti mostenitori. Orice informatie. doar ca formularea este una specifica. Sa zicem varianta fffff simplificata
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil ContSters212788 ContSters212788 Bunicii mei sunt dati in judecata intr-un proces civil pentru ai da unui vecin o parte din teren.Acestia sunt decedati de 10 ani.Ce pot face? (vezi toată discuția)
Mostenire floris2000 floris2000 Buna ziua, As dori o informatie legata de o mostenire. Pentru inceput cuvintele cheie: bunici, fiica (unica), nepoti. Bunicii detin un apartament ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa frate necasatorit 2014Elena 2014Elena Daca unul dintre frati necasatorit si fara copii decedeaza, cu parintii decedati , ceilalti 4 frati pot deschide succesiunea dupa el. Dar daca nu se ... (vezi toată discuția)