Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxă auto

Bună ziua , se mai poate recupera taxa auto? Dacă da , se merită? Aici mă refer dacă mă mai aleg cu ceva după? Știu că trebuie să se aleagă și avocatul cu ceva
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 11:26, 13 Mai 2019
Bună ziua,
termenul de depunere a cererilor administrative s-a implinit la 31.08.2018, iar in instanta cererile sunt respinse la acest moment - ca tardive sau inadmisibile- tocmai in raport cu procedura administrativa al carei termen s-a implinit anul trecut.
Raspunsul pe scurt la intrebarea Dvs. este nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto Furdui2403 Furdui2403 Salut as dori sa știu eu nu am depus nici o cerere de restituire de bani de la taxele auto am plătit la vreo 3 mașini in2011 2013 acuma mai este vreo ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa inmatriculare Stelianstreche Stelianstreche Va rog frumos sa imi spuneti daca nu am facut cererea de restituire a taxei de prima inmateiculare in termenul prevazut de 31.08.2018, pot sa o mai fac acum? ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dupa termen iacob44 iacob44 Buna ziua, am si eu o intrebare. Daca nu am depus dosarul pentru restituirea taxei auto, se mai poate face ceva acum? Exista vreo modalitate de a o mai ... (vezi toată discuția)