avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Se mai poate recupera taxa auto?
Cel mai recent răspuns: Razvguz , utilizator 15:35, 28 Iunie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Nu se mai pot depune cereri de restituire. Termenul-limită a fost 31 august 2018.

Cererile de restituire a sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule se pot depune până la data de 31 august 2018 de către contribuabilii care nu au beneficiat de restituire până la intrarea în vigoare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 52/2017.

[ link extern ] !/

Dacă ați depus-o (nu e foarte clară întrebarea iar restituirea s-a tot amânat), este foarte posibil ca până la sfârșitul lunii mai să o primiți în contul declarat.
Nu am ajuns sa depun cererea pt taxa in perioada respectiva, am toata documentația precum taxa a fost achitată, ideea e daca mai pot recupera într-un fel sau altul acei bani. Daca exista o alta soluție ...sau banii aia unde se duc ? Daca nu am depus totuși cererea? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto LuSu75 LuSu75 Se mai poate obtine returnarea taxei auto ? (vezi toată discuția)
Procedura recuperare taxa de poluare vvvirgil vvvirgil Am achizitionat un autoturism(persoana fizica) de la o societate care s-a desfiintat ulterior, acesta fiind achizitionat in leasing si achitat integral. Cum ... (vezi toată discuția)