avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită schimbare propriatar masina
Discuție deschisă în Executare silită

schimbare propriatar masina

Buna ziua.
Pot sa trec masina de pe numele meu pe numele sotului, sa evit o executare silita?Mentionez ca am un credit ipotecar pentru care ma judec in instanta de 3 ani,credit care a fost facut inainte de casatorie.
Cum ar trebui sa procedez?Inchei un contract de vanzare -cumparare cu sotul sau cu mama ar fi mai sigur?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 15:48, 23 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu mama dvs faceti contract de vanzare si radiati masina de pe numele dvs., pentru ca bunurile dobandite in timpul casatoriei cu sotul sunt considerate bunuri comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)
Executare grigorevasile58 grigorevasile58 Am un credit ipotecar, iar sotia si copilul sunt coplatitori. In cazul in care copilul meu se va casatori va raspunde si sotia cu bunurile ei sau bunurile ... (vezi toată discuția)
Ipoteca apartament iulya15 iulya15 buna ziua am si eu o intrebare ,in urma cu 2 ani am luat 2 credite de nevoi personale fara ipoteca si fara garantii,fara girantii,in urma problemelor ... (vezi toată discuția)