avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare permis

Am avut permisul retinut pt alcool , In urma unui proces am primit o amenda penala si pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a conduce pe o perioada de un an de la data sentintei . Cum pot recupera permisul . MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 23:46, 26 Mai 2019
Permisu e anulat.
Trebuie sa dai iar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate avea dreptul sa conduca pana la ramnarea definitaiva a sentintei? Leontinn Leontinn In urma unui accident rutier soldat cu vatamare corporala(vatamat corporal fiind pasagerul din dreapta,masina lovita de un copac,fara plangeri),soferul ... (vezi toată discuția)
Alcool 1,09 in etilotest ion_daniel ion_daniel Buna ziua, mi-a iesit in etilotest 1,09 m-au luat la spital pentru a mi se recolta probe biologice, a treia zi am fost sa platesc probele ca sa nu astept mult, ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie Florinn92 Florinn92 buna ziua , azi am primit si eu sentinta si va rog sa mi spuneti daca imi pot recupera in 6 luni de zile permisu daca achit amenda penala . (am si incheiat un ... (vezi toată discuția)