avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Buna seara,
Am si eu o rugaminte la dvs daca ma puteti ajuta. Doresc sa vand un teren pe care il detin ca si proprietar. Insa am ajuns in situatia in care mi se solicita de catre notar un proces verbal de vecinatate semnat de catre vecinii terenului. Problema este ca 3 din 4 au semnat, iar al 4lea doreste sa semneze doar dupa obtinerea de foloase materiale. Acuma intreb.... acest proces verbal este necesar? Sau pot dovedi cu alte acte? Si ce pot face in situatia in care unul se opune??? Nu mai vand terenul???
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
flavius_marian, utilizator
Cel mai recent răspuns: flavius_marian , utilizator 22:12, 28 Mai 2019
sunteti propietar sau nu ?
Da

Antik a scris:

sunteti propietar sau nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de vecinatate Maryanna88 Maryanna88 Bună ziua! A venit un vecin cu proces verbal de vecinătate. Are un teren și vrea sa construiască o casă. Nu este vecin direct cu noi. Noi suntem în ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de vecinate - a venit un nou proprietar care a ... Kovacs J. Istvan Kovacs J. Istvan Proces verbal de vecinate - A venit un nou proprietar care a achizitionat un imobil in imediata vecinatatea noastra cerand cu insistenta sa ii semnam un proces ... (vezi toată discuția)
Semnatura de acord vecinatate Cristyne06 Cristyne06 Buna seara! As dori sa apelez la bunavointa cuiva, adresandu-ma pe aceasta cale cu multumiri anticipate, sa mi se raspunda la urmatoarea intrebare: - In ... (vezi toată discuția)