avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare promisiune vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare promisiune vanzare cumparare

Buna ziua, daca se poate va retin cu o intrebare legata de anularea unei promisiuni de vanzare cumparare incheiata in forma neautentica(contract de mana fara martori).
In speta am intocmit un contract de mana intre mine ca si proprietar si X cumparator, contract prin care X se obliga la plata unui avans (pe care l-am primit cu martori) si plata a 30 de rate de 300 de euro lunar . Clauza de rezilire cuprinsa in contract o reprezinta intarzierea cu cel mult 60 zile la plata ratei. De 7 luni nu sa mai platit rata si la taxe au acumulat datorii de 1700 ron. Am primit avansul dar nu sau platit decat 6 rate apoi pauza...de 7 luni nimc.
Fosta sotie a lui X(care a divortat in urma cu 7 luni si a parasit apartamentul definitiv) locuieste acum in apartament si refuza sa il elibereze.
Cum pot intra 'legal' in posesia apartamentului?
Multumesc frumos ptr. atentie.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
mac23, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 29 Mai 2019
cereti evacuarea ei in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere antecontract vanzare-cumparare apartament isabela capalnas isabela capalnas As vrea sa reziliez un ante-contract de vanzare cumparare al unui apartament de trei camere pentru ca nu voi reusi sa platesc pana la capat acest ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea antecontractului de catre potentialul cumparator FamiliaRusu FamiliaRusu Buna ziua tuturor, Am incercat a cauta un topic cu acest subiect, dar vad ca majoritatea se leaga de subiectul vinzator. Va relatez situatia familiei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea problema. familia mea detine un apartament ... lauragb lauragb Buna ziua, Am urmatoarea problema. Familia mea detine un apartament cumparat in 1/3 de noi si 2/3 de un alt proprietar. Eu in acest moment locuiesc in ... (vezi toată discuția)