avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Doresc ajutor in infintarea unei case de copii
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Doresc ajutor in infintarea unei case de copii

Buna seara, ma numesc Alex am 26 de ani si rog ca cineva sa ma ajute cu informatii clare in problema ce ma macina de ceva timp.
Visul meu de ceva timp este sa am grija de copii parasitii ai nimanui, Dumnezeu m-a ascultat si am primit o suma de banii foarte consistenta pentru infiintarea unui orfelinat privat,m-am informat pe diferite site-uri si am inteles cat de cat cum sta treaba, trebuie infintat un ONG nu este problema banii necesari pentru patrimoniu,angajati etc.. Problema este ca nu stiu cat de mare sa fie orfelinatul cati copii am voie sa ingrijesc, adica eu vreau sa am in grija cat mai multi sa ajung la o suta de inceput... Precizez ca am nevoie de un avocat care sa se implice 100% alaturi de mine sa ma invete toti pasii ca de unul singur imi este foarte greu multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lupu Carmen 19 , utilizator 22:27, 10 Aprilie 2020
Buna, Alex! Ai gasit ceva solutii? Ma intereseaza si pe mine subiectul si sunt in aceeasi situatie ca si tine. Exista posibilitatea sa luam legatura sa discutam pe aceasta tema daca ai reusit sa gasesti lamuriri, te rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mă numesc bianca pinzaru si sunt artist plastic, ... Bianc_A Bianc_A Bună ziua, mă numesc Bianca Pinzaru si sunt artist plastic, am finalizat liceul de Arte plastice si Facultatea de Arte plastice si Design Timișoara. Imi ... (vezi toată discuția)
Desfierea unui copil înfiat PandaC PandaC Buna ziua, Problema este următoarea acum 10-11 ani o cunoștința a adoptat o fetita de 2 ani jumate, care anterior fusese data în grija unei ... (vezi toată discuția)
Infintare ong terorista2012 terorista2012 Suntem trei persoane care vrem sa infintam un ONG care are ca si scop construirea unui azil de batrani,azil care sa aiba si un magazin de desfacere unde sa ... (vezi toată discuția)