avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa inchid o firma la care sunt asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa inchid o firma la care sunt asociat

Salut,

Am crezut ca o firma la care sunt asociat (dar nu administrator) este inchisa. Am verificat si aparent nu este. As vrea sa o inchid permanent si sunt curios daca pot sa fac asta printr-o firma si daca da, cam cat m-ar costa.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocatura Amza , Avocat 16:27, 10 Iunie 2019
Va puteti angaja o societate de specialitate. Dar sunteti unic asociat sau sunt mai multi? Daca sunt mai multi, ceilalti asociati ce spun?
Asociatul meu (care e si administrator) doreste acelasi lucru. Imi puteti recomanda pe cineva din Bucuresti (sau din tara daca nu e nevoie din Bucuresti)?
Daca firma este inregistrata la ONRC Bucuresti, este bine sa apelati la cineva din Bucuresti. Nu va pot recomanda pe forum firmele, dar la o simpla cautare pe google gasiti sigur. Oricum, daca inchideti in regim propriu, costurile sunt undeva la maxim 400-500 lei cu tot cu transport. Daca apelati la cineva de specialitate, probabil se ridica la 1000 lei.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Procedura nu este una greoie, mai ales daca vorbim de un caz de dizolvare cu radiere si fara lichidare, dar dureaza cam 2-3 luni, avand in vedere ca se face in 2 etape la Oficiul Registrului Comertului. Daca doriti mai multe detalii si oferta de pret, nu ezitati sa ne contactati. Societatea noastra de avocatura are in componenta si practicieni in insolventa, in cazul in care este nevoie de lichidarea activului. O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere,dizolvare,lichidare ContSters135817 ContSters135817 Sal.Imi puteti spune si mie care este diferenta dintre lichidare,dizolvare,radiere?Am o societate infintata in 2007 cu care nu am desfasurat nicioodata nicio ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ies dintr-o firma in care sunt asociat? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o recomandare: cum pot sa nu mai figurez intr-o firma, care este dizolvata si in care am ramas asociat si 5%? Care ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)