Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar asigurare viata

Buna ziua. Socrul meu a decedat in februarie si avea un credit la BCR. Bineinteles ca am depus dosarul pentru a obtine acea asigurare dar a fost respins. Cei de la banca au zis ca acum platesc mostenitorii. Dar succesiunea bunurilor nu a fost facuta.( adica actele pe casa si masina). soacra mea nu are din ce sa plateasca datoria. Imi puteti spune va rog ce se intampla in cazul in care nu o sa plateasca.. multumesc
Cel mai recent răspuns: Sofia955 , utilizator 19:39, 3 Iunie 2019
Motivul este ca el.nu a declarat cand a.facut imprumutul ca sufera de diabet si obezitate de gradul 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea datoriilor deliastela deliastela Buna ziua. Am o problema legata de socrii mei si nu stiu cum sa procedez, mai precis daca exista o solutie legala. Pana in urma cu 7 ani am locuit impreuna ... (vezi toată discuția)
Plata ratelor la banca de catre urmasi enisirin enisirin Am o rugaminte: tatal unui prieten a decedat.Domnul facuse un imprumut, fara asigurare de viata, fara sa spuna sotiei suma reala imprumutata si a folosit banii ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, titular decedat florentinabizdiga florentinabizdiga Buna tuturor. am o problema legata de un credit bancar facut de soacra-mea in 2012. A scos bani din banca 7000 lei FARA CA NOI, COPII CARE LOCIUAM CU EA SA ... (vezi toată discuția)