avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli intretinere bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli intretinere bloc

Buna ziua!
Locuiesc intr-un bloc social care apartine primariei. Sunt 15 familii. Unii sunt debransati de la gaze, altii nu. Cei care nu sunt, platesc facturi incredibile pentru o garsoniera, adica gaze+apa calda = 1100-1400 lei/lunar. Va dati seama ca niciun locatar nu consuma atat.
Este legal ca primaria sa puna in spatele locatarilor aceste sume? Primaria motiveaza ca asta e factura la gaze pe bloc deci o platesc cei nedebransati.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 3 Iunie 2019
Conform dispozitii in vigoare,ar trebui ca administratorul de imobil,pe langa lista lunara de intretiere sa afiseze document distinct prin care sa informeze corect si complet locatarii despre sumele impuse lunar la plata,natura acestira si modalitatea de repartizare cote comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, luna trecuta in blocul de apartamente in care locuiesc ... Maciupiciu Maciupiciu Buna ziua, Luna trecuta in blocul de apartamente in care locuiesc a survenit o defectiune la conducta generala de la R.A.D.E.T. care alimenteaza blocul cu apa ... (vezi toată discuția)