avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Restituire impozit la radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Restituire impozit la radiere auto

Buna seara
Am si eu o intrebare,daca am platit impozitul pe masina dar vreau sa o radiez luna asta,imi va fi restituita diferenta de impozit iulie-decembrie? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: martita , utilizator 11:19, 12 Iunie 2019
Buna ziua
Art.471. (4) din Legea 227/2015 cu modificarile si completarile ulterioare ,, In cazul radierii din circulatie a unui mijloc de transport , proprietarul are obligatia sa depuna o declaratie la organul fiscal in a carui raza teritoriala de competenta isi are domiciliul , sediul sau punctul de lucru , dupa caz , in termen de 30 de zile de la data radierii si inceteaza sa datoreze impozitul incepand cu data de 1 ianuarie a anului urmator ''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit mijlocului de transport conform legii 227/2015 dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu [i]]Articolul 471 din Legea 227/2015 prevede ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de ... (vezi toată discuția)
Art. 471 cod fiscal. sistem nou de calcul al impozitului auto? pop sorin pop sorin ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de transport este datorat pentru întregul an fiscal de ... (vezi toată discuția)
Acte ptr taxe locale ang671 ang671 Buna ziua,as vrea sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Mi-am facut mutatia din sect 5 in sect 2, am un automobil Clio si vreau sa il trec ptr ... (vezi toată discuția)