avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am 2 CNP_uri
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am 2 CNP_uri

Am 50 de ani și de curând am aflat ca CNP_ul din certificatul de naștere difera de cel din buletin. Probabil a fost greșit CNP _ul din primul buletin eliberat, (cel la 14ani). Am fost la evidenta populatiei ieri și mi s.a spus ca CNP_ul din buletin e cel corect. și ca ar trebui sa merg la starea civila unde m.am născut sa se corecteze greșeală. Ce ma sfătuiți sa fac?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:43, 6 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Pai vi s-a spus ce sa faceti
Mergeti la primaria care v-a emis certificatul de nastere sa indrepte eroarea materiala pe certificatul de nastere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere cu data de nastere gresita marcu2 marcu2 salut,sant de mai multi ani in italia si vreau sa obtin cetatenia,pentru asta am nevoie de certificatul de nastere model nou,am facut procura mamei si in ... (vezi toată discuția)
Corectare gresala pe titlul de proprietate tocalione tocalione In Titlul de Proprietate ,CNP -ul proprietarului are o cifra gresita ; Cum ne sfatuiti sa actionam pentru corectare ? Va multumesc ! (vezi toată discuția)