avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit platit fara fructe culese
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit platit fara fructe culese

Buna seara!
Va scriu in speranta ca ma veti ajuta cu un sfat.
Bunica materna a impartit pamantul celor trei copiii fara acte doar la primarie si fiecare isi plateste impozitul.Bunica in anul 2005 a decedat.
Unul dintre copiii (mama) a rugat pe fratele care locuia in casa bunicii sa faca schimbul unui teren extravilan de 0,50 ha, intr-un alt loc tot extravilan.Teoretic fratele a acceptat dar, a luat terenul si il lucreaza si in momentul de fata iar mamei de atunci nu-i mai dadea nicio atentie practic o evita.Mama a decedat in anul 2013,iar noi, (unul din copiii mamei ) am platit in continuare impozit pe acel teren.
In afara de faptul ca nu putem face iesirea din indiviziune si nici sa luam anexa 24 de la primarie (nu avem certificatul de deces al bunicii)ce putem face si daca putem recupera ceva din urma avand in vedere ca putem justifica ca am platit impozitul pe acel teren.
Ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:35, 6 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Luati de la primarie o dovada de deces si chematii in instanta pentru dezbatere succesiune si iesire din indiviziune.
Partaj la primarie NU EXISTA LEGAL. Cine stie ce tampenii au facut niste neica nimeni fara studii de drept acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea pamantului michelav michelav buna seara, am de adresat o intrebare cu rugamintea de a ma sfatui ce trebuie sa fac in aceasta problema: tatal meu a decedat ,el mai are inca 3 frati in ... (vezi toată discuția)
Mostenire pinky_26 pinky_26 Bunica mea,decedata, si inca doi frati de ai ei, tot decedati au detinut un teren arabil in Tulcea. Dupa decesul batranilor, acest pamant cam 10 hectare ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)