avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cerere informatii - Chestionar Consiliul Concurentei
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cerere informatii - Chestionar Consiliul Concurentei

Buna ziua,

Compania noastra este integrata in eMAG marketplace si am primit urmatorul mail :

" Stimate doamne / Stimaţi domni,



Conform Ordinului 1151 din 20.11.2017, Consiliul Concurenţei are în desfăşurare investigația privind posibila încălcare de către Dante International S.A., deţinătorul platformei online eMAG Marketplace, a prevederilor art. 6 alin. (1) din Legea concurenţei nr. 21/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare[1], şi a prevederilor art. 102 din Tratatul de Funcţionare a Uniunii Europene.



În baza prevederilor art. 34 din lege, vă solicităm ca, până la data de 17.06.2019, să răspundeți la solicitarea de informații a Consiliului Concurenței prin completarea chestionarului ataşat prezentului email, cu datele și informațiile corespunzătoare şi să-l transmiteţi la adresa de e-mail chestionar.marketplace@consiliulconcurentei.ro .



Vă informăm că, în conformitate cu art. 53 din lege, furnizarea de informaţii inexacte, incomplete sau care induc în eroare ori de documente incomplete sau nefurnizarea informaţiilor şi documentelor solicitate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 0,1% la 1% din cifra de afaceri totală din anul financiar anterior sancţionării."

Dorim sa stim daca suntem obligati cu adevarat sa oferim aceste informatii care sunt sensibile si chestionarul pare mai mult un survey pentru emag.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:39, 7 Iunie 2019
Verificați articolele din Legea concurenței puse în notificare, o să vedeți că au dreptul atât să vă ceară acele informații cât și pe acela de a vă amenda.

Dacă nu le răspundeți veți fi, aproape sigur, amendați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitatea informatiilor d.liviu08 d.liviu08 Sunt un angajator din domeniul serviciilor care a patit o situatie nepalcuta din cauza a 2 angajati care au reusit timp de 11 luni sa mutei 50% din clientii ... (vezi toată discuția)
Livret de familie BABALIC FLORENTINA BABALIC FLORENTINA Buna ziua! As dori sa stiu, daca mama mea ar putea sa depuna cererea de livret de familie (familie compusa din 2 persoana-mama si fiica) chiar daca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse aduse neoficial in tara NANETE NANETE Buna ziua, va rog sa ma lamuriti asupra unui caz concret. Compania noastra are drept exclusiv de import in tara a unui brand de ceasuri elvetiene. ... (vezi toată discuția)