avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua - cum îmi iau înapoi permisul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua - cum îmi iau înapoi permisul?

Pe scurt am o întrebare Domnilor Avocați. Luna trecuta pe data de 23 mai mi dat sentința. 2ANI sub supraveghere 50 zile în folosul comunități fară drept de conducere pe toată perioada de doi ani bun. Am făcut apel. mam uitat pe portar și mia dat cu drept de condus. Întrebarea mea este cum îmi ridic permisu. MA DUC LA PIPERA CU BULETINU SAU TREBUIE SA AȘTEPT VREO FOAIE CEVA DE LA TRIBUNAL. MULTUMESC
Bună ziua,

Dacă sunteți sigur că vi s-a anulat complementara referitoare la interzicerea dreptului de a conduce, mergeți cu hotarârea definitivă (de la grefa) la politia rutieră.
Daca ati fost condamnat chiar si cu suspendarea executarii sub supraveghere, politia rutiera va va anula permisul.
Dupa un an de la data ramanerii definitive, va puteti prezenta la Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor de la locul de domiciliu sau resedinta pentru a depune dosarul de redobandire.
Nu e necesar sa faceti scoala din nou, dar veti da proba teoretica si pe cea practica.
Pentru un raspuns concret, pe speta, e necesar sa postati exact ceea ce a decis instanta eventual un nr de dosar si instanta care a pronuntat hotararea in apel.
Incercati sa scrieti aici minuta de la fond si apel ca sa intelegem exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi recuperez permisul.? eleclaudel eleclaudel Salut,in urma cu 1 an am avut un accident rutier soldat cu moartea unui pasager... Din ziua aceea,mi-a fost suspendat permisu.. fiind cercetat pentru ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat rusu1985 rusu1985 mia fost anulat permisu pt ucidere din culpa,condamnare cu executare,mai fac scoala din nou?am avut categoria b si c (vezi toată discuția)
Recuperarea permisului auto in cazul unei hotarari ramase definitiva. Iulian06 Iulian06 Am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru ucidere din culpa. Judecatorul precizeaza ca orice pedeapsa complemantara nu este necesara. In baza art. 93 ... (vezi toată discuția)